800_filter_nobg_613dca29359cf__
σώμα ακριτών

Η νέα χρονιά ξεκινά!

Η νέα χρονιά ξεκινά. Αφού ταλαιπωρηθήκαμε τα μέγιστα στη διάρκεια του κορονοϊού, το Σώμα Ακριτών αναδιοργανώνεται και θέλει να επανέλθει δριμύτερο. Ουσιαστικά ξεκινούμε από το μηδέν… Είναι σα να επανιδρύουμε το Σώμα Ακριτών!

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων των αληθινών μας φίλων και των παλιών μελών. Να μιλήσουν για μας και να έρθουν νέα μέλη.

Έτσι λοιπόν,

Οργανώνουμε από την αρχή τις ομάδες των Πρωτοπόρων μας, που πέρσι δεν λειτούργησαν. Παιδιά ηλικίας 6 ως 11 ετών (ηλικίες δημοτικού) μπορούν να ενταχθούν σε ομάδες στο Καϊμακλί και το Πλατύ και να συμμετέχουν σε εβδομαδιαία βάση στο πρόγραμμα μας. Αναμένουμε λίγα παιδιά στην αρχή μέχρι να μαθευτεί και μετά ελπίζουμε να αυξηθούν. Τα «μικρά» μας αποτελούν το φυτώριο της οργάνωσης μας κι έτσι είναι πολύ σημαντικά για μας.

Παιδιά ηλικίας 12 ως 15 ετών (ηλικίες γυμνασίου) εντάσσονται στις ομάδες των Εξερευνητών. Τέτοιες ομάδες υπάρχουν στο Καϊμακλί αλλά ελπίζουμε πως θα οργανωθούν και στο Πλατύ. Και οι ομάδες των Εξερευνητών θα συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Έφηβοι των 15-18 ετών ονομάζονται Νέοι Ακρίτες και είναι ήδη οργανωμένοι. Οι Νέοι δραστηριοποιούνται… παντού. Οι συναντήσεις τους είναι δύο φορές τον μήνα και περιμένουμε νέους φίλους να μας ενισχύσουν!

Τέλος ωραίες δραστηριότητες οργανώνονται μια φορά τον μήνα και για μέλη 18 ετών και άνω. Όσοι φίλοι, παλιοί και νέοι, θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να εγγραφούν τώρα.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 2.30μμ μαζευόμαστε ΟΛΟΙ οι περσινοί Ακρίτες στη λέσχη μας στο Καϊμακλί και ετοιμαζόμαστε. Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και πάλι στις 2.30μμ υποδεχόμαστε όλα τα νέα μέλη σε Καϊμακλί και Πλατύ.